keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Valokuvausviikonloppu


Viikonloppu meni näissä tunnelmissa: romaanin, lehtien ja valokuvauskirjan lukemista, etätehtävien tekemistä, oppimispäiväkirjan parissa puurtamista, valokuvien käsittelyä... Ja vähän kukkien tuoksua siihen päälle. :)

5 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa - voi kunpa itsekin jaksaisi lueskella valokuvauskirjoja!

  VastaaPoista
 2. oi toi sofi oksasen uusin, varmaan ihanaa lukemista! mietin, ootko jo laittanut ton baby janen josta kirjoitit aiemmin postiin? jos et, ottaisin sen mielummin vastaan! asun jenkeissä ja täältä ei tietenkään löydy mitään suomalaista eikä suomenkielistä kirjallisuutta. voisin jopa lähettää sulle jotain jenkkiläistä jos kiinnostaa! :-)

  VastaaPoista
 3. Pieni lintu: Suosittelen Scott Kelbyn Suuri digikuvauskirja -opusta. Se on niin helppolukuinen ja selkeä, että sitä lukee tosi mielellään. Oppia kertyy nopeasti!
  Jenna: Vein kirjan juuri eilen postiin. :| Tehdäänkö vaihtarit tuon Sofin uutuuden kanssa, jahka saan sen luettua? :) Olen tällä hetkellä vasta puolivälissä menossa. Teksti on mielestäni esimerkiksi Puhdistukseen verrattuna paljon raskaampaa, mutta toki mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 4. hanna hei! ei haittaa ollenkaan, tiedän että kysyin vähän myöhässä! tehdään ne vaihtarit - haluaisin kyllä lukea senkin kun mä niin tykkään oksasen teksteistä. haluatko laittaa minulle vaikka spostia kun olet lukenut sen kokonaan? jenna.mcvey (ät) gmail (piste) com on osoitteeni. mitä voisin lähettää sulle? :)

  VastaaPoista
 5. Joo, minäpä laitan mailia, kun olen lukenut kirjan loppuun. Saat yllättää minut vaihtarilla. :) Englanninkielistä kirjallisuutta mulla ei varmaan riitä sinni lukea, että ehkä jotain sälää. Kivoja postikortteja, joku hauska muistikirja tms. :)

  VastaaPoista