perjantai 28. syyskuuta 2012

Olkapäällä

Untamo ei halua olla sylissä muuta kuin silloin, kun itse haluaa. Heti pitää kivuta olkapäälle.


Ihanaa, kun viikonloppu alkaa! Vielä ihanampaa on se, että minulla on ensi viikolla vain kolme päivää töitä. Suuntaan nimittäin keskiviikkona ja perjantaina Kokkolaan allergiatestien takia. Minulle tehdään selkälapputesti. Toivottavasti löytyy joku syy siihen, ettei kutiseviin, ihottumien täyttämiin käsivarsiini auta lääkevoiteetkaan. Raavin itseni riekaileiksi öisin.
Aion hyödyntää Kokkola-reissuja käymällä kangasostoksilla. Mekkokirjani ovat nimittäin jääneet aika vähälle käytölle, koska kaapissa on tällä hetkellä vain sisustustyynyihin kaavailemiani kankaita.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille. <3

3 kommenttia:

 1. Onnea allergiatesteihin! Itselläni on tällä hetkellä menossa eliminaatiodieetti ja odottelen pääsyä prick-testeihin juurikin kutisen ihottuman vuoksi. Yksi syy ilta- ja yökutinaan selvisikin jo; dermografia. Jaksamista ktuinan kanssa!

  VastaaPoista
 2. Uulakin kiipeää olkapäälle, sieltä sitten puskee poskea vasten ja kehrää lujaa. Joskus säikähdän, kun se ei kiipeäkään olalle sylin kautta, vaan päättää hypätä suoraan lattialta autuaan tietämättömän ihmispolon kyytiin, olkamatkustajaksi.

  VastaaPoista
 3. Sara: Kiitos! Toivottavasti saadaan molemmat kunnon selitykset kutinaan. Mulla onneksi ei ole onneksi pahaa kutinaa kuin öisin. Toisaalta se on kyllä vähän hankalaa, koska raavin itseäni unissani ja jälkien perusteella teen sitä apinanraivolla. Päiväsaikaan tulisi ehkä raavittua nätemmin.

  Tuikkis: Untamokin saattaa joskus hypätä kiipeilypuusta suoraan niskaan. Siinä kyllä säpsähtää..! Wimma puolestaan tekee sellaisia kunnon kamikaze-hyppyjä. Kissa saattaa olla parin metrin päässä sängyllä, mistä se hyppää vieläpä liikkuvaan kohteeseen... Kiva, kun se jää joskus vain rippumaan etukäpälien kynnet syvällä selässä. Auts!

  VastaaPoista