lauantai 22. syyskuuta 2012

Odotellessa
Meidän makkari on myös miehen tytön leikkihuone. Välillä tuntuu "vähän" ahtaalta, kun pienessä makuuhuoneessa on vierekkäin kaksi sänkyä, niiden välissä kaksi päällekäin pinottua metallilaatikkoa yöpöytä, meidän sängyn jalkopäässä on nukkekotipöytä ja siihen päälle vielä parit lelulaatikot.
Olisi ihanaa, jos olisi vielä yksi (mielellään kaksi) makuuhuone lisää! Sellainen saattaa vielä tullakin, sillä vanhempani suunnittelevat paritalon puolikkaansa myymistä ja me olemme alkaneet miettiä kyseisen asunnon ostamista. Siellä olisi kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, kaksi vessaa ja vaatehuone. Just hyvä siis!
Sijaintikin olisi sopiva ja naapuritkin mukavia. Niin, ja suojainen piha!
Muutoksia odotellessa...

Jos tilaa olisi enemmän, voisin ostaa miehen tytölle myös lisää noita ihania Sylvanian families -juttuja. Olen ostanut niitä myös molemmille kummitytöille. Tykkään! <3

4 kommenttia:

 1. Minä leikin lapsena tuollaisilla, silloin ne olivat pikkaraisia. Viime keväänä annoin ne serkkuni tytölle, joka jatkaa niillä leikkimistä. Paritalo kuulostaa hyvältä, terveisin paritalossa majaileva. Se on kyllä suuri etu, jos on mukavat naapurit, meillä ne vaihtuvat ensi kesänä ja vähän jännittää millaisia tulee tilalle.

  VastaaPoista
 2. Joo, pikkaraisiahan nämä ovatkin suomeksi! Ostin juuri kummitytön pikkaraistaloon makuuhuoneen huonekalut. Tekisi mieli päästä väkertämään niiden kanssa itsekin. :)
  Mukavat naapurit ovat kyllä ehdoton plussa. Nykyisessä rivarissa on viidet naapurit, jotka ovat kaikki - ihme kyllä - ihan ok. Olen asunut muutamaan kertaan lapsuudessani tosi ikävien tyyppien (esimerkiksi kissanvihaajien... Varmaan arvaatte, ettei oikein synkkaa :D ) naapurissa. Sellaisia en halua enää ikinä.

  VastaaPoista
 3. Ai lisätila olisi niin ihanaa!

  VastaaPoista