maanantai 21. syyskuuta 2015

Ankat korkealle

Tältä näyttää babyprooffattu keittiömme. Block-valaisin on poissa ja kaikki muut tärkeät, helposti rikottavat tavarat on sijoitettu riittävän korkealle eli takan syvennykseen tai seinähyllylle.

Ennen eteisessä seissyt pieni, mustaksi maalattu arkku on nyt keittiössä. Se pitää sisällään muovipusseja, mikä on ehkä hieman huolestuttavaa. Olen ottanut nykyään kaikille kauppareissuille ekokassit mukaan ja silti tuo arkku on täpötäynnä muovia. Arvaatte varmaan, että niitä pusseja vieläpä kuluu tavallista enemmän vaippaelämän alettua.

Myös kukat on nyt riittävän korkealla - paitsi yksi olohuoneessa. Pakkohan sitä on vähän uhmata.

Mieheltä lahjaksi saatu design-ankka (miten se on keksinytkin alkaa ostella tuollaisia ja valinnut vieläpä juuri niitä yksilöitä, jotka olisin itsekin valinnut) on kaaaaukana lasten hyppysistä. Kuten myös paperipussilta näyttävä ruukku ja tuo pikkuruinen krääsäkaupasta ostettu talo, joka on rakas muisto ensimmäiseltä Lontoo-reissulta.


Tuo valkoinen ämpäri houkuttelee lapsia taatusti edelleen. Se sisältää kissanruokaa, joka on tosin nykyään ihan omassa suljetussa pussissaan, eikä irtona.
Kotimme katosta löytyy muuten hämmentävän paljon tuollaisia kohdevalaisimia. Tarkoituksena on repiä kaikki irti, sillä ne eivät ole meillä ollenkaan käytössä, eivätkä todellakaan hivele silmiäni.
Toinen, mikä häiritsee silmiäni, on tuo takan edessä oleva laatoitus. Pitäisi käydä vauvan kanssa vähän maalikaupoilla ja hakea ehkäpä mustaa laattamaalia.

2 kommenttia: