tiistai 12. toukokuuta 2015

Makupaloja lähipäiviltäTässä pari kännykkäräpsykokoelmaa lähipäiviltä. Äitienpäiväruusut ja -kakku sekä ulkoilua samana päivänä tyylikkäästi pyjamahousujen ja ballerinojen yhdistelmässä.
Kissat ovat nauttineet aamuauringon lämmöstä. Frans on ulkoillut kaikkina aurinkopäivinä ainakin kerran, koska on itse sitä halunnut. Tänäänkin olisi kiinnostanut ulkoilu, mutta karmivan kelin takia kävin vain hakemassa aamupostin kissan hupparin sisällä. Viesti meni perille ja Frans kaivautui sisällä takaisin kantokopan lämpöön (siellä todella on lämmin, sillä kiikutan sinne monta kertaa päivässä mikrossa lämmitetyn viljatyynyn).Remppasin pienen eteisemme viime viikolla. Valitettavasti en tullut ottaneeksi ennen-kuvia. Seinät olivat sellaiset punertavan vaaleanruskeat ja niillä oli kaksi sekalaista (=rumaa) naulakkoa. Olihan siellä myös yksi peruskenkäteline.
Tilalle tuli puupampulanaulakko, joka todennäköisesti saa pari samanlaista kaverikseen, jos niitä on vielä myynnissä siellä, mistä tuon ostin. Perunalaatikot kiinnitettiin seinälle kenkähyllyiksi ja niiden viereiselle pienelle seinäpätkälle tuli pikkuinen nappikoukku, jotta lapsetkin ylettävät laittamaan takin naulakkoon. Myös tämä nappi saa kaverinaulakoita myöhemmin.
Vanhan maton muotoilin pilvenhattaraksi.
Tarkoituksena on loihtia vielä lattiasta musta-valkoinen.
Tuo kuvissa näkyvä ovi muuten johtaa toiseen vessaan. varsinainen väliovi kotiimme on vastakkaisella puolella.

6 kommenttia:

 1. Söpöt kenkätelineet ja tuo pilvimatto <3

  VastaaPoista
 2. Oi näyttääpä hyvältä! Ihanat noi laatikot. Mulle tuli ekana mieleen pieni "nestevahinko", kun kuvassa kissa tuolla matolla 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään. :) Laatikot ovat appiukon tekemiä. Mies teki toiseen vain välihyllyn pyynnöstäni. Tuli juuri passelisti lisätilaa kengille! Loput ovat aulan kaapissa.
   Onneksi meillä kissat eivät aiheuta noita vahinkoja. :D Frans se siinä vain tahtoo ulkoilemaan.

   Poista
 3. Aaw, mikä pieni ampparikissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ollut aiemmin hoksannutkaan, että tuo villis todella on kuin ampparipuku ennen kuin tuon kuvan jälkeen alkoi tulla kommentteja kevätpörriäisestä ja ampparikisusta. :)

   Poista