tiistai 19. toukokuuta 2015

ÄrsytyksiäBlogeissa on kerrottu enemmän tai vähemmän leikkimielisiä ärsytyslistoja. Minä olen hyvä ärsyyntymään, joten haluan osallistua ilmiöön. Täältä pesee!

Ylläolevaan kuvaan liittyen ärsyynnyn lasikuitutapetista, jos en löydä avaimia laukusta välittömästi etsiessäni niitä (seinällä roikkuva kolmekymppislahjaksi mieheltä saatu Lumi-laukku on ihana, mutta kapoisasta suuaukosta johtuen on hankalaa tarkastella laukun sisältöä. Siksi käytän mustan arkun päällä nököttävää Olivia-lehden kautta voitettua Samujin Small Tori -laukkua tällä hetkellä) sekä siitä, että tuosta Elloksesta tilatusta valoryppäästä oli jo valmiiksi yksi valo pimeänä.

Noin muuten ärsytystä aiheuttavat seuraavat seikat:
- Jatkuva laiskottelu töissä - yleensä joku muu kärsii, jos yksi ei tee hommiaan kunnolla tai aikataulun mukaisesti.
- Kassajonossa tuuppivat ihmiset. Ei se jono mene yhtään nopeampaa, jos kärryt kiilataan edessä jonottavan hanuriin kiinni..!
- Typerät televisiomainokset, kuten Kinderbueno-mainos.
- Rahan tuhlaaminen autoon: katsastus, huollot, renkaat ym. Niin tarpeellista, mutta niin turhauttavaa.
- Raitoja lattia- tai pöytäpinnoille jättävät pesuaineet.
- Se, että tilasin Vauva-lehden. Niin paska. Varmasti aika moni ensimmäistään odottava kuvittelee, että se on ilman muuta tarpeellinen lehti. Ei ole, voin vakuuttaa.
- Suomenruotsi. En voi sille mitään, mutta kuulostaa äärimmäisen pahalta korvaani. Johtunee siitä, että olen kuullut vauvasta lähtien "oikeaa" ruotsia enemmän tai vähemmän.
- Autoilijat, jotka eivät käytä vilkkua tai jotka hidastelevat liikenteessä.
- Jokainen talon sisäpuolelle eksyvä itikka, hämähäkki tai muu vastaava (kissat ovat asiasta eri mieltä).
- Sääliä ja huomiota kerjäävät ihmiset. Esimerkiksi sellaiset, jotka pyrkivät tahallaan olemaan jotenkin outoja tai erikoisia vain saadakseen huomiota.
- Lässytys.

Ja huomio, listani on tahallisesti enemmän tai vähemmän kevyempiä aiheita käsittelevä. Saapahan kerrankin nillittää turhasta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti