tiistai 15. huhtikuuta 2014

Monenlaisia haasteita

1. Untamon lempipuuhaa, ja sen kyllä huomaa. Ruoka on terveellistä ja herkkuja tulee hillitysti, vähemmän kuin muille kissoille. Tyyppi ravaa välillä niin, että se töminä kuuluu varmaan koko kerrostalon läpi. Silti se painaa varmaan saman verran yhteensä kuin Wimma ja Frans.

2. Facebookissa kiersi jo aikoja sitten haaste, jossa piti antaa muutamalle päivityksestä tykänneelle jotain itsetehtyä. Mitenhän se onkin niin, että haasteeseen lupautuessa idea tuntuu ihanalta ja ideoita riittää, mutta eihän sitä kuitenkaan saa mitään aikaiseksi.
Minä olen tehnyt tämän tuubihuivin silkkilangasta (no oli siinä jotain muutakin, jotain tylsää :) ). Loput odottavat inspiraatiohetkeä. Muistankohan enää edes kaikkia, keille lupauduin jotain tekemään?

3. Frans on könynyt jalkansa kanssa. On varonut jo viikon ajan hyppimistä. Nukkuu vain ja käy välillä syömässä, juomassa ja vessassa. On kuitenkin pirteännäköinen, viihtyy sylissä ja niin edelleen.
Lääkäri tuumasi, että parantuminen vie kaksi viikkoa. Toinen siis vielä edessä.


2 kommenttia:

  1. Mihin Frans on tassunsa satuttanut? Uula, riehuriiviö juoksi yhtenä iltana onnellisena Sämpylän kanssa ja pamautti suoraan nojatuolin puuosaan, siinä sitten tärähti ihan kunnolla. Muutama päivä meni ettei voinut puskea, kun oli pää niin arka, mutta nyt on jo ihan oma itsensä. Tuskin kuitenkaan mitään tästä oppi, sama meno jatkuu varmasti, ihmisen vika, kun on laittanut tuolinsa reitille.

    VastaaPoista
  2. Ei mitään hajua. Varmaan tullut jotenkin huonosti alas, kun on hypännyt jostain.
    Untamokin on joskus tumauttanut päänsä oikein kunnolla, eikä tuollaiset kokemukset tunnun kyllä todellakaan jäävän sinne pääkoppaan. Ihan sama ralli jatkuu.
    Frans varoo tassuaan edelleen kovasti, mutta vähän enemmän se on nyt tassutellut ihmisten ilmoilla. Pitää ensi viikolla soittaa taas eläinlääkäriin, jos meno jatkuu samanlaisena.

    VastaaPoista