tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kaalta ja öljyä


Juhlapyhien jälkeen tekee aina mieli raikasta syötävää (sanoo tyyppi, joka veti jälleen kerran lounaaksi hampurilaismättöä). Siksi löin pastan kylkeen peräti kahta salaattia.
Ensimmäisen kuvan kaalisalaatti on helpointa ikinä: kaalta, sopiva loraus balsamicoa ja reiluja rouhaisuja mustapippuria.

Tälle kesälle en jaksa kasvattaa yhtään mitään itse alusta pitäen. Basilika ja timjami ovat ihan prismalaisia. Pysyvät hengissä, kun jaksaa kastella, kastella ja kastella.

Pääsiäisenä piipahdimme Turussa. Innostuin ostamaan Moroccanoilia, kun oli tarjouksessa. Tajusin vasta kuitista, kuinka kallis tuo puteli oli alennuksesta huolimatta. Onneksi mönjä oli jokaisen killingin arvoinen.
Ekan käyttökerran jälkeen en huomannut minkäänlaista eroa hiuksissani. Toisen kerran jälkeen kuivat koppuralatvat ovat joutuneet hukkaan. Oi mikä pehmeys..!
Tätä öljyä ei voi verratakaan muiden merkkien öljyihin.

Frans on alkanut tervehtyä. Eläinlääkäri osui nappiin, kun sanoi, että kissa on kipeä seuraavat kaksi viikkoa. Osui lähes päivälleen oikeaan.



2 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaita ja keväisiä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tämän asunnon valtteja on, että keväällä valo oikein tulvii ikkunoista sisään.

      Poista