sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Koivua keittiöön

Tältä keittiömme näytti vielä kesäkuussa. Päätin heti, kun ostimme talon marraskuussa, että keittiön taso saa väistyä viimeistään kesälomalla, samoin kaikki nuo kaapistojen pähkinäiset sävyt.
Onneksi ovet, kodinkoneet, liesituuletin ja etenkin välitilan mosaiikkilaatoitus olivat enemmän kuin mieleiset.Heinäkuun lopulla oli aika aloittaa pieni keittiöremppa. Tarkoituksena oli hakea tammitasoa Bauhausista, mutta kun näin tuon koivutason, ei ollut paluuta. Kahden öljykerroksen jälkeen massiivipuinen taso pääsi paikoilleen ja raikasti keittiön ilmettä kertaheitolla.
Kaapistojen maalaaminen valkoiseksi ei ollutkaan niin helppo homma kuin olin kuvitellut. Jotkut kohdat kaipasivat peräti viisi maalikerrosta pintaansa. Lopputulos on kuitenkin kaiken vaivan jälkeen mainio. Jos ei oteta huomioon sitä pientä seikkaa, että projekti on edelleen kesken. Oli pyhä tarkoitus maalata pinnat loppuun viimeisellä viikolla ennen vauvan syntymää, mutta kun tuo poju päätti laukata maailmaan viisi päivää etuajassa, jäi projekti jos toinenkin kesken. No, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. :) Laitan parempia kuvia, kun homma on joskus valmis. Nämä kuvamateriaalit löytyivät kännykästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti