tiistai 4. elokuuta 2015

Kaksi viikkoa jäljellä


Laskettuun aikaan on enää tasan kaksi viikkoa, mikä tuntuu kauhistuttavalta ajatukselta. Olin jossain vaiheessa jo täysin valmis synnyttämään, mutta sitten kävimme synnytysvalmennuksessa. E-hei, minä en halua olla seuraavaksi se tyyppi, joka menee tuskissaan pitkin synnytysosaston seiniä...

Vaikka en ole vielä valmis itse synnytykseen, kaikki on valmiina vauvaa varten. Tämä järjettömän ihana nalle löytyi yllätyksekseni Lindexiltä. Miehen sukukehdon petikamppeet ompelin Annon kankaista.

Silmää miellyttävän leikkimaton ostin jo toukokuussa. Ikean vauvaosastolta löytyy yllättävän kivoja ja käytännöllisiä juttuja.

Vauvalle on lakkeja ja pipoja vaikka muille jakaa. Tuskin kaikki tulevat olemaan ihmisten ilmoilla pojan päässä, mutta ainakin ne tulevat näkymään vauvakuvissa.

Sitteri on viimeisin hankinta. Oli hankalaa löytää inhimillinen hintainen, mutta kuitenkin nätti ja käytännöllinen. Näitä Emma-merkkisiä sittereitä ovat Prismat sun muut pullollaan, mutta kuosit olivat mielestäni vähän niin ja näin. Tämän löysin netistä Lastentarvike-liikkeen sivuilta.


Pentikin kesäkaupasta ostettu norsu on aivan ihana. Olen ostanut tähän mennessä vain kauniita leluja. Saa nähdä, missä vaiheessa ne riemunkirjavat tilpehöörit täyttävät kotimme lattian... ;)

2 kommenttia:

  1. Kyllä se riemunkirjavakin päivä vielä tulee, takaan. ;) Viimeistään siinä vaiheessa kun Duplot ja pikkuautot astuvat kehiin. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä se taitaa olla väistämätöntä. :D

    VastaaPoista