tiistai 14. heinäkuuta 2015

Hyviä asioita


Frans on parantunut! Kauan siinä kesti, mutta hyvää kannattaa tunnetusti odottaa. Kovin korkeit hyppyjä kaveri ei vielä tee. Siksi sohvan nurkkaan on koottu tyynyjä helpottamaan kipuamista kiipeilypuuhun.
 

Maha on kasvanut siihen malliin, että hyvä, kun omat varpaansa näkee.


Vierashuone on muuttunut osittain leikkihuoneeksi. Kaikki alkaa olla valmista tulokasta varten. Kissoista on mukavaa, kun koti on täyttynyt uusista leluista - eikä nyt ole kyse nallukoista sun muista, vaan tietenkin lastenvaunuista, kaukalosta ja leikkimatosta.
Huoneeseen on tulossa vielä uusi matto. Seiniäkin tekisi mieli maalata, mutta katsotaan nyt, jaksanko temuta pensselin kanssa enää. Oli monenlaisia remppasuunnitelmia äitiyslomalle, joka muuten alkoi virallisesti tänään, mutta todellisuus on tullut vastaan, vaikka vointi on verrattain hyvä.
Matoista puheen ollen, keittiössä on nyt uusi, iso, musta-valkoinen matto. Tämä toimii huomattavasti paremmin kuin edeltäjänsä, jossa oli leveät musta-valkoiset raidat. Untamo kuljetti märkäruuat nimittäin juuri niille valkoisille raidoille. Uudesta matosta ruokatahrat eivät erotu kilometrin päähän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti