keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vastustamaton rusetti
Kuvia parin viikon takaa. Raapimapuun alimmalta tasolta kurkkaa Frans. Siksi alimmalta, koska sillä on taas joko pieni murtuma tai pahempi venähdys tai muu sellainen. On vain nukkunut, syönyt, juonut ja käynyt laatikolla viimeisen kuukauden ajan. Pari viikkoa sitten katti kuvattiin. Kuvat olivat vähän epäselvät suolimyllytyksen takia, mutta näytti siltä, että yhdessä nikamassa voisi olla pienoinen murtuma. Ongelma on ainakin selvästi juuri tuon nikaman kohdalla peräpäässä. Kissa aristaa molempia takajalkoja, etenkin oikeaa, ja oikeastaan koko peräpäätä.
Tänään käytin Fransia taas eläinlääkärillä. Aloitimme neljän viikon lääkekuurin. Kissan niskavilloihin piikitetään kerran viikossa lääkettä, jota käytetään nivelrikon ja murtumien hoitamiseen. Vaikutuksen alkavat aikaisintaan toisen piikin jälkeen eli viikon päästä.Tuohon päällimmäiseen alpakkalankaan pitäisi päästä jo käsiksi. Se on peräisin yhdestä tietystä alpakasta, jota olen saanut silitellä useampaan kertaan työn kautta. Tilalla on useita alpakoita, mutta tuo tummavillainen suurisilmä on päässyt suosikikseni veikeytensä ansiosta.Nämä omenapuunoksat kukkivat jo. Kuinka huippua onkaan, kun maljakossa on oksia oman pihan omenapuusta.Maha kasvaa. Sen ansiosta pääsen aloittamaan kesälomani huomisen jälkeen. Viisi viikkoa täyttä lorvimista, ah! Sen jälkeen palaan vielä kuudeksi viikoksi töihin, jonka jälkeen koittaa äitiysloma ja uudet kummallisuudet.Olen alkanut pikkuhiljaa saada Lontoosta ostettuja kortteja kehyksiin ja seinälle. Tämä pandakortti meiltä löytyi jo ennestään, mutta siinä edellisessä pandan rusetti oli mustavalkoinen. Keltainen rusetti oli vastustamaton!

4 kommenttia:

 1. Onnea on oma omenapuu! Tsemppiä Fransille - jännittävää, että kissan murtumia hoidetaan lääkkeillä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuota samaa lääkettä käytetään myös nivelrikon hoidossa. Olin aika sissi ja pistin kissaa lopen itse. :O Hyvin meni. En tiedä johtuuko tuosta vai perjantaina aloitetusta kipulääkekuurista, mutta kissa on nyt paljon virkumpi. :)

   Poista
 2. Outs! Paranemisia Frans-paralle. Ja sinulle onnea masusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Frans näyttäisi nyt onneksi olevan toipumaan päin. Sitten juhlitaan, kun kunto on sellainen, että kissa jaksaa taas juosta ja hyppiä.

   Poista