sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

TuliaistyynyOlin juuri viikon Etelä-Ruotsissa. Kissat olivat melkoisen innoissaan yöllä, kun palasin pitkän matkan (viimeinen lento totta kai myöhässä) jälkeen kotiin. Olipa ihanaa kerätä karvakasat syliin ja suunnata yläkertaan omaan sänkyyn ukon viereen.
Vaikka aikaeroa oli ollut vain tunti, heräsin aamulla huomattavasti aikaisemmin kuin tavallisena vapaapäivänä. Aamuvirkkuuden ansiosta jaksoin peräti purkaa matkalaukut heti. Laukussa odotti esimerkiksi tuo keltainen tyynyliina. Se löytyi alennusmyynnistä Indiskasta, joka ei normaalisti ole aivan omanlaiseni liike.
Laitoin alimmassa kuvassa näkyvän Marimekon tyynyn pesukoneeseen. Se saa muuttaa johonkin toisaalle, kunhan saan silitettyä sen. Korvasin tyynyn Ikeasta löytyneellä mustavalkoisella tyynyllä, joka ei näy kuvissa. Pienellä muutoksella tyli yllättävän erilainen fiilis olohuoneeseen. Vielä, kun saisin maalattua sinne uuden taulun sohvan yläpuolelle. Ideoita on. Vielä, kun saisin haettua sopivaa paperia kaupasta ja pääsisin aloittamisen kankeuden yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti