sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hammas

Kissoille taas uni maittaa. Huomenna Untamo saattaa saada vähän lisäunta eläinlääkärin pöydällä. Kissaparalta on nimittäin lähdössä hammas irti! Se näyttää aika hurjalta, mutta kissa ei vaikuta kipeältä - leikkii ja puuhastelee normaalisti sekä syö jopa raksuja. Hammas on ilmeisesti jostain syystä kuollut, sillä juuripuoli on näkyvissä ja se on vähän musta.
Saas nähdä pitääkö pieneltä ottaa myös hammaskiveä pois. En hirvennyt kauheasti alkaa tutkia tuota suuta. Harjasin kyllä muut hampaat paitsi tuon irtoamassa olevan ja ihan kohtuulliselta vaikutti, mutta voisi siellä jotain rapsittavaa olla.
Wimman ja Fransin hampaat puolestaan näyttivät siltä kuin niillä ei olisi ikinä syötykään. Korat-sisarukset ovat muutenkin ylisiistejä.
Kantsii kurkkia välillä kisujen suuhun! Minä hoksasin tuon, kun Untamo sai oudon sylkykohtauksen. Jatkossa tutkin kattien suut varmasti tiheämpään. On tullut lähinnä katsottua vanhempien kissan suuhun. Se kun on jo sen verran vanhempi rouva ja kerran sille on jo hammaskivenpoisto tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti