tiistai 21. tammikuuta 2014

PeltituolitJa meidän kun oli tarkoitus pärjätä pelkillä jakkaroilla... En voinut vastustaa näitä valkoisia, sopivan rosoisia peltituoleja. Törmäsin niihin juttukeikalla ja ne sattuovat olemaan myynnissä. Kyllä! Sanoin minä.
Tässä kämpässä on muuten tasan yksi asia, josta en tykkää ja se on tuo seinien väri. Kaipaan valkoista!

2 kommenttia:

 1. Kyllähän kunnon selkänojat on kivat! Hyvä ostos eikä tule joka paikassa varmaan samalaisia vastaan :)

  Mutta sininen sävy ei ole omaankaan mieleen, se tekee ehkä aavistuksen tunkkaisen tunnelman? Vai mikä sinua siinä mättää?
  Lattia on kiva! Matto voisi olla omaan makuun joko reilusti isompi tai sitten ei mattoa ollenkaan, tuo näyttää vähän sellaiselta ratkaisulta, joita näkee nuorten ensiasunnoissa, kun on tavaroita saatu sieltä täältä eikä ole rahaa oikein kunnolliseen. Ei kai noin kaunista lautalattiia tarvitsisi kankaanpalalla peittää?

  Satu Pee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri tuo tunkkainen vaikutelma vaivaa itseäkin.
   Keittiössä olikin alkuun vain pikkuinen virkattu matto, mutta kyllästyin kaikumiseen, joka ei ole kyllä vieläkään loppunut. Ja huom. tämä kuva on otettu laajiksella, joka väärentää mittasuhteita aika pahasti. Mutta ei kyllä vaivaa minua, vaikka asunto näyttäisi jonkun silmiin nuorten ensiasunnolta. Väliaikaisratkaisu tämä meille onkin, sillä asumme tässä vuokralla. Onko vain kallis kunnollista? Vähän erikoinen, töksäyttävä kommentti. En itse kehtaisi jättää mihinkään blogiin vastaavaa. Kaikilla on oikeus mielipiteisiin, mutta käytöstavat on aika jees! :)

   Poista