maanantai 30. syyskuuta 2013

Kyttäkissa
1. Kyttääjäkissa

2. Aloitin Postcrossing-harrastuksen. Vaikuttaa tosi kivalta, vaikken yhtään korttia olekaan vielä saanut. Ensimmäinen oma korttini lähti Venäjälle. Neljä seuraavaa Valko-Venäjälle, Japaniin, Saksaan ja Alankomaihin.

3. Kalenteri täyttyy ja Tähkän uusi soi. Tähkän keikkakin on merkattu kalenteriin. Ja Egotripin. Ah.

4. Tuota toista se Untamo kyttäsi. Wimma kantoi pientä hiirilelua tuonne putkeloon, heivasi sen tassulla pois, ja taas uudestaan.

4 kommenttia:

  1. Kyttääjällä on täällä samanmoinen kaveri, hipoo kyllä jo sitä ärsytysrajaa, että hankitaan väliovia ihan vaan jäähyjä varten. Neiti Tsaikovski saa sähistä vähän väliä tungettelevalle nuorelle herralle. Pitäis saada sille joku painikaveri, maatiaiset ei ollenkaan tajua sen säikäytyshuumoria ja kovia painiotteita. Minkälaisia leikkejä Untamolla on?

    VastaaPoista
  2. Meillä kaikki kissat harrastavat säikäytyshuumoria, joten leikit pelaavat hyvin yhteen. :) Se kai se mieluisinta on kaikille: jahdata vuorollaan toinen toistaan, säikäytellä ja painia. U saa välillä myös omia villikohtauksia - syöksyy piiloon maton sisään, potkii ja rappaa mattoa ym. Ei hirveästi tykkää leikkiä ihmisten kanssa esimerkiksi höyhenkeppileikkejä, joita taas Frans rakastaa. Frans myös noutaa leluja, tuo niitä viereen ja maukuu vaativasti.

    VastaaPoista
  3. Suloisia kisukuvia täällä!:) Kiva blogi:)

    VastaaPoista