torstai 29. elokuuta 2013

GranitOlen käynyt vain kerran Granit-liikkeessä. En osannut ostaa mitään. Silti liikkeestä tuli ehdoton sisustuskauppasuosikkini. En nimittäin osannut ostaa mitään siksi, koska kaikki oli niin ihanaa. Koko homma olisi lähtenyt lapasesta.
Ensi kesälle on suunnitelmissa retki Tukholmaan kera kolmen ihanan tytön. Silloin ajattelin tyhjentää Granitin. Saatan käydä hakemassa maistiaisia jo aiemmin Helsinkiin avatusta liikkeestä.
Helsinkiin on kuulemma tulossa jo toinen Granit. Nyyh. Pääkaupunkilaisten onnea. Miksei se voisi tulla lähemmäs?

2 kommenttia:

  1. Niimpä! Saatiin me tänne savoon sentään Ikea vähän lähemmäs(Kuopioonkin meiltä ajaa sen pari tuntia), ei tarvii enää Vantaalle asti ajella... mutta olishan se kiva jos kivoja sisustukauppoja löytys aina vähän lähempääkin! kun ei itsellä tule kovin usein Helsingissä käytyä :/

    VastaaPoista
  2. Kuopion Ikea taitaa olla nyt meidänkin lähi-Ikea, en tosin ole vielä käynyt siellä kertaakaan, kun tuolla Turussa tulee sahattua sen verran usein, niin sama käydä samalla siellä.
    Minäkin käyn ehkä kerran vuodessa Helsingissä, eikä sinne yleensä tule lähdettyä shoppailumielessä. Mieluummin menen Turkuun, koska siellä voi käydä samalla sukulaisissa ja siellä on kaikki muut mahdolliset kiinnostavat kaupat.

    VastaaPoista