lauantai 23. helmikuuta 2013

Huoletonta
Olin unohtanut, miten paljon tykkään kerrostaloasumisesta. Se on niin huoletonta, eikä mihinkään maan tasalla könöttävään tönöön varmasti tulvi niin paljon valoa kuin tänne kolmanteen kerrokseen.
Tunnelmaa latistaa hieman se tosiseikka, miten näppärästi äänet kuuluvat yläpuolen kämpästä. Ja miten nuoria ja energisiä tyyppejä siellä asuu. Viime yön bileet kruunautuivat tänään, kun joku oksensi elämäänsä. No, se krapula sai oloni taas vähän paremmaksi. Teki mieli huutaa "Siitäs sait!" liesituulettimeen.

2 kommenttia:

  1. Jep, me asutaan rivitalossa mutta ei tää oo yhtää sen parempi. On kaksikerroksinen ja yläkerrassa kun naapurin setä kävelee niin kyllä tömisee ja pahoin. Siihen herään joka yö...ja viikonloppuisinkin setä herää 7n maissa ja töm töm töm tuntikausia, mitä ihmettä se siellä ramppaa. Eikä ole sanominen auttanut. Murr! Pitäs muutta mettään johonkin mökkiin. Siellä sais pelätä susia ja karhuja, mikään ei oo hyvä. ;)

    VastaaPoista
  2. Hyh, tuokaan ei kuulosta kivalta. Meidän edellinen kämppä oli yksikerroksinen rivitalo ja siellä oli kyllä ihmeellisen hyvät äänieristeet. Mutta sepä olikin suunnilleen ainoa hyvä asia siinä asunnossa... Olen muuten asunut kerran seinänaapureina sellaisen muorin kanssa, jolla oli teidän yläkerran sedän lailla tapana herätä viikonloppuisinkin viimeistään seitsemältä. Mummelilla oli tosi huono kuulo, joten siinä sitä sitten kuunneltiin sen kanssa aamuradiota/-televisiota.

    VastaaPoista