lauantai 12. tammikuuta 2013

Happy Birthday
Kävin kuvaamassa tänään serkkuni pikkuruista, kaksikiloista vauvaa. Vein samalla serkulleni syntymäpäivälahjaksi musta-valkoraitaiset kämmekkäät sekä itse tehdyn kortin.

Tulppaanit näyttivät vielä eilen tuolta, mutta nyt ne ovat lurpallaan ilman pientä apuköyttä.

Untamolla on harvinaisen pitkiä viiksiä. Välillä villakissan viikset ovat - rodulle ominaisesti - täysin nysiä, sopivasti kippuraisia.

4 kommenttia:

 1. Tavulla on devoniksi yllättävänkin pitkät viikset! Pentuna oli vain toisella puolella, nyt aikakollinna on kummallakin puolella ihan oikeat viikset.

  VastaaPoista
 2. Untamolla on ollut aina aivan nysät. Ihmiset ovat kyselleet, leikataanko niitä. Hah! Kerran on myös kysytty, kreppaanko U:n turkkia.
  Peseekö Tavu muuten itseään? Untamo ei juurikaan. On ilmeisesti tärkeämpääkin puuhaa.

  VastaaPoista
 3. Voi pesee ihan mahottomasti! Ja pesun määrästä huomaa myös, koska olis aika lisätä virikkeitä. Tylsinä päivinä pesee enemmän, ja on kyllä aina puhdas. Nykyään leuanaluskin, joka tuntuu tälle rodulle olevan melkonen ruokalappu normaalisti! Multa on kysytty monesti hupsuja kysymyksiä turkista, muun muassa eläinlääkäri kysyi, että trimmaanko sen sellaiseksi! Aika paksua!

  VastaaPoista
 4. Oho, Tavu taitaa olla harvinaisen siisti kiharakissa. Untamo kuuluu juuri niihin "leukani on ruokalappuni" -devoneihin. Myös korvien ja silmien väliset alueet ovat yleensä lähes täynnä mustaa pistettä. Anturoiden välit ovat ehkä pahin paikka.
  Frans on pari kertaa alentunut pesemään Untamon korvat. U nautti, Fransia ihan selvästi oksetti.
  On kyllä paksua! Viiksikarvatkin tietysti leikataan saksilla ja maha ajellaan paljaaksi.

  VastaaPoista