perjantai 4. tammikuuta 2013

Hajuton


Kaaos on ja pysyy. En sentään enää kuulemma haise homeelle.

6 kommenttia:

 1. Tuskin yhtään lohduttaa, mutta kaaosta nyt seitsemän kuukautta kestäneenä ja sietäneenä voin kertoa, että jos hyvin käy, se on vain väliaikaista, eikä siitä jää kuin ikävä muisto, mutta senkin voi kaiketi pyyhkiä pois mukavilla muistoilla.
  Nyt meidän yläkerta on lähes valmis ja voi oikeasti ajatella, että muuttaminen sinne on lähellä. Kaikenlaisten pienten hommien kanssa vaan kuitenkin tuppaa kulumaan viikko jos toinenkin, vaikka pintapuolisesti näyttäisikin valmiilta. Se ei kuitenkaan tunnu miltään kaiken tämän odottamisen jälkeen.

  Terveiset karvakavereille näiltä karvaajilta täältä, olen ollut varsin hiljaa, mutta tammikuu tuo vähän valoa savupirtin pienestä kolosta, joten eiköhän täältä pian heräillä ja huudella keväthuutoja.

  VastaaPoista
 2. Onko teillä ihan perusremontti menossa vai vesivahinko tms? Meillähän ei onneksi TOIVOTTAVASTI oo paha juttu, kun vettä pääsi valskaamaan tiivistämättömästä putkesta (rakennusvirhe, reippaan vuoden vanha kämppä) eteisen kaapistoon, joka homehtui. Kaappi on ollut nyt viikon poissa ja oon edelleen sairas ja haisen homeelle. Kosteusmittaaja sanoi, että menee ainakin kuukausi, että kaikki möhmö lähtee täältä. Toivottavasti tämä olo helpottaisi nopeasti kuitenkin..! Eikä jää mitään kamalia hajuja esim. vaatteisiin.

  Terveiset takaisin. :) Untamo tuolla just mouruaa leikkikavereita. Nukkui äsken mojovat päiväunet, niin nyt näyttäisi olevan tylsää.

  Minäkin vaivuin jossain vaiheessa syksyä horrokseen. Onneksi sitä valoa alkaa tosiaan taas tulla..! Keväthän on ihan kohta, eikö niin..?! :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa karmivalta, tuo tilanne. Onneksi se kuitenkin tuli huomattua. Onko siellä sinun lähelläsi missään suolahuonetta? Ajattelin vaan, että sellainen kuuri varmasti helpottaisi oloasi. Anoppini käy säännöllisesti suolahuoneella ja minäkin ajattelin keväämmällä ennen siitepölyjä käydä. Olen kuullut että juuri tuollaisissa tilanteissa ihmiset kokeilevat sitä.
  Meillä on menossa perusteellinen räjäytysremontti, ei siis mitään tapetinvaihtoa vaan kaiken uusimista. Palkitsevaa kyllä, kun näkee lopputuloksen, mutta kärsimättömälle niin puuduttavaa odottamista.

  VastaaPoista
 4. Tuo suolahuone voisi tosiaan olla hyvä! Kyllä niitä näyttäisi olevan ainakin yksi täällä. Vähän tosin epäilyttää, kun samasta paikasta saa esim. henkiparannusta ja kukkaterapiaa... Hmmm. :) Ennakkoluulot heräävät..! Mutta suolahuone ei kuulosta ollenkaan humpuukilta. Ostin eilen sellaisen nenäsuihkeen, jossa on merivettä ja se vaikuttaa erittäin hyvältä. Ajaa saman asian kuin nenäkannu, mutta tuota uskallan käyttää... :D Pelkään, että saan nielun täyteen suolavettä sillä kannulla.
  Räjäytysremonttikin vaatii varmasti hermoja..! Minusta ei välttämättä olisi siihen.

  VastaaPoista
 5. Oho, kukkaterapia kuulostaa jotenkin semmoiselta, että pitkämekkoinen haltijan näköinen täti heittelee terälehtiä sun päälle ja sitten sä maksat sille siitä kovan hinnan ja aivastelet samalla. Suolahuone on vähän kuin joku avanto tai kuppaus tai joku semmoinen kansanomaisempi tapa hoitaa itseään, ei niin kukkaterapiahommaa siis. Se tekee hyvää myös iholle ja äänelle. Ja nyt lopetan mun mainospuheet (:

  VastaaPoista
 6. Joo, se täti on vieläpä sellainen, että se saattaa ihan ulkonäön perusteella ehdottaa joitain hoitoja... Yhdelle tutulle olisi hänen mukaansa tehnyt hyvää joku..olisiko ollut ihan infrapunasauna..koska se laihduttaa...... Kivoja kommentteja..! Mutta siellä on tosiaan tarjolla noita ihan normihoitojakin, kuten tuo suolahuone. :) Ajattelin yrittää onneani, sillä toinen suolahuone olisi jo pitemmän automatkan päässä. Sait siis ylipuhuttua. :)

  VastaaPoista