lauantai 22. joulukuuta 2012

Evakossa

Viimeiset paketoinnit on tehty. Niin no, yksi pieni lahja pitäisi vielä käydä ostamassa.
Loppuja paketointeja en tosin voinut tehdä kotona, näiden kuvien tunnelmissa. Tulin evakkoon vanhemmilleni, sillä meidän kotoa löytyi pieni vesivahinko eilen. Toivottavasti saadaan kosteusmittaajat torstaina kylään, että selviää, onko vahinkoa tapahtunut vain eteisen kaapiston sisällä olevassa "luukussa", jossa meidän vesimittaristot on, vai onko vuoto levinnyt lattian alla. Vähintäänkin koko eteisen kaapisto puretaan ja vaihdetaan uuteen, sillä se on kerännyt kosteutta.
Ensin luultiin, että työpaikallani on hometta, sillä siellä alkoi haista. Pari päivää sitten vaihdoin työhuonetta ja huomattiin, että se olenkin minä, joka haisee. Haju voimistui niin, että tuntui vain lemahdus aina, kun tulin paikalle.
Ajattelin ensin, ettei meillä voi olla kotona ongelmaa, koska asunto on vain reilun vuoden ikäinen. No, näemmä kaikki on mahdollista.
Olen ollut koko syksyn enemmän tai vähemmän sairaana. Viime päivinä olen ollut aivan tukossa ja koko ajan kuumeessa. Ajattelin sen olevan pitkittynyttä flunssaa, mikä ei ole allergikolle mitenkään epätavallista. Kun tulin vanhemmilleni, kuume hiipui tunnissa pois.
Olisi ihanaa olla kotona miehen ja hänen tyttönsä kanssa, mutta terveys on nyt etusijalla. Toivottavasti pääsen pian takaisin kotiin!

2 kommenttia:

  1. oi voi.. toivottavasti sieltä ei löydy kovin isoa vesivahinkoa!

    ps. Rauhallista joulua sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi ei löytynyt! Evakostakin lähdin ensimmäisen yön jälkeen, koska sain siellä jonkinlaisen järkyttävän allergisen reaktion. Vissiin tämä homeilu herkistänyt kunnolla. No, mukavaa olla kotona, kun täällä ei ole enää sitä haisukaappiakaan! Kun vain saisi pian uuden, että saisi olohuoneen lattialla loisivat tavarat piiloon.

    VastaaPoista