perjantai 9. marraskuuta 2012

1-4

1. Haaveilen taipuisasta tukasta ja nätisti muotoutuvista sykeröistä. Hiukseni haluavat kuitenkin olla piikkisuorat. Ne asettuvat taipuisaan nutturaan ehkä kaksi kertaa vuodessa. Toinen niistä kerroista on jo mennyt tälle vuodelle, joten loppuvuosi vaikuttaa lupaavalta.

2. Kirjarasioita ei ole koskaan liikaa. Toivottavasti ei muillakaan, sillä aion paketoida ainakin muutaman joululahjan vastaavanlaisiin.

3. Nämä Orreforsin tuikkukipot ovat peräisin isovanhemmiltani. Sain ne vasta itselleni. Ihme, kun uskallan polttaa niissä vielä tuikkuja, sillä meinasin polttaa talon näiden ansiosta lapsena. Tai no, ehkä syy oli mielikuvitukseni. Yritin tehdä savumerkkejä puistelemalla TALOUSPAPERIA tuikkujen yllä. Siitähän ei luonnollisesti seurannut mitään hyvää, mutta onneksi muistoksi jäi vain ruskea läntti muovimattoon. Veli ehti heittää lasillisen vettä pienen roihun päälle.

4. Frans on ihan sylivauva. Kaikki kissat ovat olleet tavallista hellyydenkipeämpiä. Se sopii minulle. Mikäs sen hauskempaa kuin ottaa töiden jälkeen päiväunet kolmen kissan lämmittäessä jalkoja ja mahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti