lauantai 25. elokuuta 2012

Ehkä huomennaTäällä päin Suomea vietetään venetsialaisia tänä viikonloppuna. Mies kävi eilen pienellä saarella poikaporukalla, mutta minä olen pysytellyt visusti neljän seinän sisällä. Parista seuraavasta viikonlopusta on tulossa rauhattomia, joten nyt on ihanaa vain olla: katsoa TV-sarjoja (Serranon perheen kuudes tuotantokausi on tämän hetken juttu. Se toimioon inspiraationa myös sitten, kun aloitan espanjan alkeet kansalaisopistossa syyskuussa), lukea lehtiä, virkata ja siivoilla vailla kiirettä, omaan tahtiin.
Äsken laitoin tilaukseen vajaa 300 valokuvaa. Siinä riittää puuhaa taas jollekin rauhalliselle viikonlopulle. Osa entisistäkin kuvista on laittamatta albumiin.

Huomenna menen serkullani järjestettäville lastenvaatekutsuille. Inhoan tuollaisia kutsuja, mutta serkkuni sanoi, että siellä paljastuu joku yllätys. Uteliaisuus siis voittakoon..! Ja onhan siellä luvassa mukavaa seuraa ja kaikenlaisia herkkuja.

Herkuista tulikin mieleen, että macaron-tarvikkeet ovat odottaneet kaapissa jo pari viikkoa. Olisikohan tänään leipomispäivä? Ehkä huomenna... :)

2 kommenttia:

  1. Kivaa viikonloppua teillekin - täällä raketit paukkuu ja lasissa punaviiniä :)

    Toi eka kuva on ihana, ihan kuin jostain Sheba mainoksesta :D

    VastaaPoista
  2. Niinhän tuota tuli luvattua, että viikonloppu menisi kotona, vaan pitihän sitä käydä katsomassa ilotulitusta Kalajoella. :) Luulin pukeneeni lämpimästi, mutta ilmeisesti en tarpeeksi, sillä eilen illalla nousi aika korkea kuume.

    Kiitos, meidän koratit olisivat kyllä aika kehnoja Sheba-malleja, koska niille ei tahdo märkäruoka maistua. Sen sijaan Untamo tyhjentäisi lautasen sekunneissa. U tosin sopisi ulkoisesti ehkä paremmin johonkin Lambi-mainokseen. ;)

    VastaaPoista