lauantai 21. heinäkuuta 2012

Faliraki(Canon Ixus 220 HS)

Emme käyneet yhdessäkään "pakko nähdä" -kohteessa Rodoksella. Symin saari, Lindos ja akropolis unohtuivat siinä 40 asteen helteessä. Kävimme kuitenkin Falirakin vesipuistossa, Euroopan suurimmassa sellaisessa, josta ei hehkutettu kuin paikallisissa mainoksissa. Ihmetytti, ettei siitä vinkattu enempää, paikka oli mahtava.
Minä lähdin vesipuistoon ensin vähän vastahakoisesti. En mene mielelläni veteen ja vesipuisto kuulosti siltä, ettei sillä olisi minulle mitään tarjottavaa. Paikka oli kuitenkin selvästi suunnattu ikäisillemme aikuisille. Liukumäet olivat niin hurjia, että ajattelin aluksi, etten uskalla yhteenkään. Harmi, kun niitä ei tullut kuvattua paremmin.
Vesipuiston pihalla oli paljon hauskoja lehmiä. Ne olivatkin ainoita, jotka kykenivät seisomaan kivetyksillä hyppimättä, maa oli nimittäin todella polttavaa. Ihmettelimme, kun paikan nettisivuilla vinkattiin, että kannattaa laittaa sukat jalkaan. Niin vain mekin jouduimme ostamaan sukat vesipuiston matkamuistomyymälästä. Märät sukat eivät ole koskaan tuntuneet niin ihanilta jaloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti