perjantai 11. toukokuuta 2012

Olkapäälle tähyävä kissa
Fransin ilmeestä näkee heti, kun se mielii olkapäälle. Wimma taas tekee yllättäviä ponkaisuja metrienkin päästä, jos näyttää siltä, että ihmistä voisi käyttää tikkaana jonnekin ylähyllylle pääsemiseksi.
Untamo puolestaan on sen verran pullukka, ettei sen matka tyssää viimeistään alaselän kohdalla. Jospa tuo katti alkaisi hieman laihtua. Myös Fransilla ja Wimmalla on ollut omat pullukkakautensa liittyen leikkaamiseen.

3 kommenttia:

 1. Hauskaa, Frans ja Wimma tykkäävät kiipeillä olkapäille! Heidän velimiehistään vain Iiro on ahkera hartioille kiipeilijä ja loikkija.

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat kyllä sellaisia olkapääkissoja, että välillä sitä on pitänyt rajoittaakin. Frans osaa tulla tosi nätisti, pehmein tassuin, mutta Wimma harrasti yhteen aikaan sellaista, että se tempaisi itsensä tosi kaukaa kynsillä niskaan. Tarkoituksena oli, että kunhan saa jotenkin kynsillä kiinni, niin siitä on helppo sitten kieputella itsensä kunnolla kyytiin. Auts!
  Wimmalla on myös tapana hyppiä vieraiden niskaan. Hauskinta oli, kun se yllätti sähkömiehen, joka ei ollut ollenkaan varautunut asiaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ehkä olkapäille hyppely kulkee suvussa näillä koltiaisilla? Sen on täytynyt tulla sitten Kaisan puolelta, kun isukki on Iirolla ja Jaskalla eri kuin Fransilla ja Wimmalla :)

  VastaaPoista