maanantai 19. maaliskuuta 2012

USe kurisee, venyttelee ihmisjalkoja vasten, vastaa miu'untaan ja lämmittää ihoa kiharaisella massullaan.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja vielä kauniimpia kissoja :). Minkä rotuisia hurmurit ovat? Untamo taitaa olla rex, ellen väärin näe.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, Untamo on rex, tarkemmin devon rex. Toukokuussa kaksi vuotta täyttävä hurmuripoika. :) Viisivuotiaat sisarukset Wimma ja Frans ovat korat-rotuisia. Ovat kolmestaan melkoinen apinalauma. :)

  VastaaPoista
 3. Melkein uskalsin veikata devonia pään mallista, mutta en ollut ihan varma :). Onpa todella kaunis devon, joskus kun itse katselin vähän devoneitakin sillä silmällä, niin tuntui, että kaikilla oli pahoja karvaongelmia (=kaikki olivat karvattomia...). Itselläni on ollut aiemmin cornish rex, mutta valitettavasti hänen matkansa on jo päättynyt eikä minulla tällä hetkellä ole kissaa :(. Yhtä aikaa ihanaa ja haikeaa katsella kuviasi siten. Sisaruksetkin ovat todella kauniita, tuo rotu ei ollutkaan tuttu.

  VastaaPoista
 4. Untamo taitaakin olla sieltä devonien karvaisimmasta päästä. Samassa pentueessakin oli lähes naku veli. Minäkin kyllä tykkään enemmän näistä turriaisista, kun tuo karvakin on niin ihanan pehmoista. :) Kissakaipuu on kyllä kurja tunne. Ajattelitko vielä joskus hankkia tassukkaan?

  VastaaPoista