keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kirjoja ruusunkin edestäKirjan ja ruusun päivä kestää tänä vuonna peräti kolme päivää, tästä päivästä perjantaihin. Minä kävin kirjakaupassa työkeikalla tänään, joten kyllähän sitä piti kaapaista joku kirja mukaan, että sai Anna-Leena Härkösen Takana puhumisen taito -kirjan kaupantekijäisinä.
Mitään "oikeaa" kirjaa en halunnut, sillä en ole aikoihin jaksanut lukea. Nukahdan parin ensimmäisen sivun aikana. Luotan kuitenkin siihen, että Härkösen terävä huumori saa nämäkin luppaluomet pysymään vähän kauemmin auki.
Caitlin Sainion 100 virkattua pitsikukkaa vaikutti pätevältä opukselta. Aina välillä tulee neulottua tai virkattua jotain tuttujen lapsille, joten niitä kudelmia on kiva piristää vaikkapa juuri virkatuin kukkasin.

Sattumalta tänään saapui myös ennakkotilaamani Virkkuri-kirjan toinen osa. Äkkiseltään mietityttää, tuoko tämä Molla Millsin kirja mitään lisää ensimmäiseen opukseen. No, en tuomitse vielä. Oli liian samanlainen tai ei, Millsin virkkausvinkit ovat mahtavia ja molemmat kirjat ovat ihanan raikkaita, kauniisti kuvitettuja. Jo pelkkä kansikuva saa kädet hapuilemaan virkkuukoukkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti