lauantai 1. helmikuuta 2014

Juuresta



























Tämä on ollut meillä tuttu näky viimeaikoina. Sain inspiraation kirjastosta lainaamastani Heléne Johanssonin Leipää-kirjasta. Reseptit ovat aikaa vieviä, mutta sen arvoisia. Yhdet leivät tosin onnistuin mokaamaan ja se harmitti aika tavalla, kun olin käyttänyt niiden tekemiseen tunteja aikaa.
Tänään on taas aika pistää taikina kohoamaan. Jääkaapissa odottaa ruis- ja venhäjuuret, jotka ovat jo muutaman viikon ikäisiä.

2 kommenttia:

  1. Haaveilemme mieshenkilön kanssa kaikenlaisesta leipomisesta ääneen lähes päivittäin. Ollaan oltu ilman uunia kohta kaksi vuotta. Keittiö kyllä edistyy alhaalla, mutta nyt odottaminen tuntuu vieläkin vaikeammalta, kun periaatteessa se on jo niin lähellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, huh! Te saattekin sitten leipoa kahden vuoden edestä, kun keittiö on viimein valmis..! Voin vain kuvitella, kuinka pitkä odottavan aika on tuossa tilanteessa.

      Poista