torstai 4. huhtikuuta 2013

Reissun jälkeinen kaaos

Blogeissa on ollut sopivasti liikkeellä haaste, jossa näytetään niitä kuvia arjesta, jotka jäävät normaalista pois blogista. Meidän koti näytti vielä aamulla tältä:


Reissun jälkeinen kaaos oli tarkoitus kesyttää tiistai-iltana, mutta kuinka ollakaan, mahani tuli kipeäksi. Kipu yltyi ja yltyi. Sitten aukesivat hanat. Vielä eilen aamulla lensi yrjö. Sen jälkeen nousi vielä kuume.

Tämä päivä menee vielä kotona toipuessa, mutta äsken sain sentään siivottua. Kohta voisin kokeilla syömistä. Kroppakin alkaa jo toivoa sitä, kun ei ole pariin päivään hirveästi tullut tankattua, mehukeitolla on menty.

Toivottavasti jaksan illalla aloittaa uuden sisustusurakan. Tarkoituksena on tarttua mustaan maalipurkkiin.

2 kommenttia:

 1. Ai niin joo - mullekin tuli tämä haaste ja olen autuaasti unohtanut. :D

  Eilen olisi ollut kuvattavaa kun kämppä oli hyrskyn myrskyn ikkunaremontin vuoksi. :D

  Paranemisia sinne! <3

  VastaaPoista
 2. Ikkunaremontin jälkeiset tunnelmat ovat kyllä melkoiset. :D Olen kerran sen kokenut ja olin kyllä aika järkyttynyt siitä sotkusta... Vaikka kuinka oli muka siirtänyt tavaraa sivuun, niin tuntui, että sitä purua ja pölyä oli joka paikassa.

  Ihanan nopeasti palauduin tuosta koettelemuksesta. Huh! Toivottavasti ei tarvitse pitkään aikaan noroilla, se on kyllä aika ikävä tauti, vaikka onneksi kestääkin vain hetken.

  VastaaPoista