keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

KonniaVirkkasin kaksi kilpikonnaa pari päivää sitten. Annoin ne yllätyslahjaksi yhdelle konnan omistajalle.

Harmillisesti mustat turvasilmät olivat loppuneet ja jouduin käyttämään liimattavia, pikkuruisia muovisilmiä. Toivottavasti ne pysyvät paikoillaan.
Kohta silmäuupelo ei enää vaivaa, sillä tilasin Englannista mahtavia lasisilmiä: sinisiä, tummanruskeita ja mustia. Tilasin myös pari muuta jännää juttua. Toivottavasti paketti tulee pian!

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat ihan mahdottoman sympaattisia otuksia! Voi että :) Varmasti vielä ihanan tuntuisia kämmenellä. Olen huomannut että itsellein on aika tärkeää se miltä virkattu olio tuntuu pitää kädessä. Ja sitten tuumin, että eri kokoisissa käsissä tekele tuntuu aina erilaiselta.

    Hmm pitäisiköhän minunkin hankkia jotain lasisilmiä :> Silmien tekeminen langalla on jotenkin todella ärsyttävää usein. Vaikka siten voikin saada omanlaisensa persoonallisen ilmeen...

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Se on kyllä totta, että virkatun olion on tunnuttava mukavalta, jollain tapaa "oikealta". Tunto tuo sille sielun.

    Multa ei tahdo yhtään onnistua silmien tekeminen langalla. Nenät menevät vielä. Niitä varten tilasinkin sellaista mustaa helmiäislankaa. Paketti muuten tuli tänään. Postin tätiä meinasi vähän huvittaa, kun pakettini murisi sellaisen ääntelyvempaimen takia. :)

    VastaaPoista