torstai 25. lokakuuta 2012

Matkakaveri

Frans lainasi Untamon uusinta villapaitaa ja lähti kyläreissuun mukaan. Raukalle tuli ikävä Wimmaa ja Untamoa. Uikutti vain niiden perään.
Jos koko konkkaronkan ottaa mukaan, alkaa vielä hirveämpi elämä. Wimman nimittäin täytyy muistuttaa kyläpaikan asukkaille ja omille karvakavereilleenkin, että hän on tämän lauman kuningatar. Voi sitä sähinää, murinaa ja rääkäisyjen määrää.

3 kommenttia:

 1. Hauskat kyläilijät. Miten teidän kissat matkustavat autossa? Onko niillä valjaat vai kuljetuskopassako?

  VastaaPoista
 2. Jos koko konkkaronkka on kyydissä, kissat ovat kuljetuskopissa. Niiden kanssa matkustaminen sujuukin parhaiten, sillä kopassa ne eivät nau'u.
  Jos taas joku kissoista lähtee itsekseen mukaan lyhyelle (parin kilometrin) reissulle, se on valjaissa.
  Untamoa ei voi laittaa pidemmille matkoille ollenkaan koppaan, sillä sille tulee siellä huono olo. Joka kerta lentää laatta. Pitäisi hommata sellainen turvavyösysteemi Untamoa varten, että pelkissä valjaissa matkustaminen olisi turvallista.

  VastaaPoista
 3. Me ostettiin Hi-Craftin koirien xs-kokoiset autovaljaat Uulalle, tykkäsin niistä enemmän kuin kissan autovaljaista, joita oli jollakin valmistajalla. Nuo ovat tukevat, muttei ole liikaa kylmiä ja painavia metalliosia. Niissä on lenkki joka tulee ihmisen turvavyöhön kiinni, jolloin matka taittuu mukavasti sylissä. Uula maukuu aina, vaikka tottuikin pienenä matkustamiseen. Pidemmällä matkalla ulvominen loppuu jossain kohtaa, kun väsymys voittaa.

  VastaaPoista